O nama

Dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu i istinskog uživanja u tome da na ispravan i svima koristan način upotrebimo svu lepotu koju nam priroda pruža!

Kontakt

(Prirodna kozmetika) Sve što tvojoj koži treba u trudnoći i nakon porođaja. Pogledajte proizvod Set za negu trudnica Set za negu u trudnoći | MOJA prirodna kozmetika Idealna kombinacija proizvoda za savršeno negovane usne. (Prirodna kozmetika) Pogledajte proizvod Set za negu usana (Prirodna kozmetika) Poboljšava izgled ožiljaka, strija i neujednačenog tena već nakon 30 dana redovnog korišćenja. Pogledajte proizvod Krema protiv strija (Prirodna kozmetika) Piling za telo egzotičnog mirisa regeneriše i hrani kožu tela, čineći je baršunasto mekom. Pogledajte proizvod Piling za telo (Prirodna kozmetika) Mazalica za telo je u čvrstom stanju i topi se prilikom nanošenja na kožu čime pruža intenzivnu hidrataciju koja dugo traje. Pogledajte proizvod Mazalica za telo
nega-lica

Prirodna kozmetika

Nega lica

Istražite
nega-tela

Prirodna kozmetika

Nega tela

Istražite
nega-usana-bg-light

Prirodna kozmetika

Nega usana

Istražite
spa-kozmetika-slika

Prirodna kozmetika

SPA kutak

Istražite

Prirodna kozmetika

Nega stopala

Istražite

Prirodna kozmetika

Letnji kutak

Istražite

Prirodna kozmetika

Nega kose

Istražite

Preporučujemo

Moja

Prirodna lepota

Moja prirodna kozmetika

Dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu i istinskog uživanja u tome da na ispravan i svima koristan način upotrebimo svu lepotu koju nam priroda pruža!

Izdvajamo

 • Nega lica
 • Nega tela
 • Nega usana
 • Spa kutak
 • Ulje za zanoktice – Menta hidirira suve i ispucale zanoktice. Svakodnevnim nanošenjem masirajućim pokretima stimuliše se mikrocirkulacija nokta i ishrana kože oko noktiju. Specijalna kombinacija ulja obezbeđuje elastičnost noktima, jača ih i na taj način sprečava njihovo listanje i pucanje.

  Ulje za zanoktice – Menta

  rsd400.00

  Ulje za zanoktice – Menta hidirira suve i ispucale zanoktice. Svakodnevnim nanošenjem masirajućim pokretima stimuliše se mikrocirkulacija nokta i ishrana kože oko noktiju. Specijalna kombinacija ulja obezbeđuje elastičnost noktima, jača ih i na taj način sprečava njihovo listanje i pucanje.

 • Puter za telo – Mango je hranljiva formulacija bogata prirodnim puterima i prirodnim uljima koja dubinski hrani kožu celog tela. Koža ga trenutno apsorbuje, pa se smanjuje presušenost kože i poboljšava se njena elastičnost. Obogaćen je prirodnim puterima i uljima koji omekšavaju kožu i štite od gubitka vlage, te usporavaju i njeno starenje.

   

  Napomena: Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda.

  Puter za telo – Mango

  rsd1,000.00

  Puter za telo – Mango je hranljiva formulacija bogata prirodnim puterima i prirodnim uljima koja dubinski hrani kožu celog tela. Koža ga trenutno apsorbuje, pa se smanjuje presušenost kože i poboljšava se njena elastičnost. Obogaćen je prirodnim puterima i uljima koji omekšavaju kožu i štite od gubitka vlage, te usporavaju i njeno starenje.

   

  Napomena: Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda.

 • Piling za telo – Mango regeneriše i hrani kožu tela, čineći je baršunasto mekom. Redovnom upotrebom pilinga, smanjuje se urastanje dlačica. Maslinovo ulje pomaže koži da održi mladalački izgled i sjaj, hraneći je vitaminima E i A.

  Piling za telo – Mango

  rsd600.00

  Piling za telo – Mango regeneriše i hrani kožu tela, čineći je baršunasto mekom. Redovnom upotrebom pilinga, smanjuje se urastanje dlačica. Maslinovo ulje pomaže koži da održi mladalački izgled i sjaj, hraneći je vitaminima E i A.

 • Ulje za telo –  Bergamot vanila je specifična kombinacija biljnih ulja masline i nevena i etarskih ulja u masnoj podlozi obogaćenoj ekstraktom badema, učiniće kožu mekom, hidriranom i nežnom na dodir. Zbog visokog sadržaja vitamina E u bademovom ulju, usporava se starenje kože. Redovnom upotrebom koža će biti dubinski nahranjena i hidrirana.

  Ulje za telo – Bergamot vanila

  rsd600.00

  Ulje za telo –  Bergamot vanila je specifična kombinacija biljnih ulja masline i nevena i etarskih ulja u masnoj podlozi obogaćenoj ekstraktom badema, učiniće kožu mekom, hidriranom i nežnom na dodir. Zbog visokog sadržaja vitamina E u bademovom ulju, usporava se starenje kože. Redovnom upotrebom koža će biti dubinski nahranjena i hidrirana.

 • Piling za telo – Vanila regeneriše i hrani kožu tela, čineći je baršunasto mekom. Redovnom upotrebom pilinga, smanjuje se urastanje dlačica. Maslinovo ulje pomaže koži da održi mladalački izgled i sjaj, hraneći je vitaminima E i A.

  Piling za telo – Vanila

  rsd600.00

  Piling za telo – Vanila regeneriše i hrani kožu tela, čineći je baršunasto mekom. Redovnom upotrebom pilinga, smanjuje se urastanje dlačica. Maslinovo ulje pomaže koži da održi mladalački izgled i sjaj, hraneći je vitaminima E i A.

 • Krema za ruke sa nevenom i vitaminom E neguje, hidrira, umiruje i omekšava kožu. Neguje oštećenu i ispucalu kožu, sklonu ekcemima.

  Krema za ruke

  rsd350.00

  Krema za ruke sa nevenom i vitaminom E neguje, hidrira, umiruje i omekšava kožu. Neguje oštećenu i ispucalu kožu, sklonu ekcemima.

Najnovije sa bloga

Moja

X
Vrh