O nama

Dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu i istinskog uživanja u tome da na ispravan i svima koristan način upotrebimo svu lepotu koju nam priroda pruža!

Kontakt

Jojoba – Zlatna carica

JOJOBA – ZLATNA CARICA

Zlatno, moćno, snažno (a u isto vreme i nežno), bogato, hranljivo – sve su to epiteti koji sa punim pravom stoje uz ovu caricu među biljkama – JOJOBU.

Verovatno ćete se zapitati otkud snaga i nežnost u isto vreme.

Da li znate da jojoba uspeva u pustinjskim predelima u kojima gotovo ni jedno živo biće ne može ostati?

Onda vam je jasno otkud njena snaga.

A nežnost… Ulje ove svemoguće biljke je nešto najnežnije što ćete ikada staviti na kožu.

ZANIMLJIVOST:

Semena koja se koriste za izradu ulja daju samo ženske biljke.

Slučajnost? Ne bih rekla

Alternativna medicina danas ne može bez ulja jojobe, ona ovo ulje vidi kao sjajan način da se rešite akni i drugih bolesti kože, ali i da ojačate folikule svoje kose. Odlično se pokazala za lečenje rana, masnica i posekotina.

Moja se neće baviti medicinom, ali vam donosi 9 prednosti ulja jojobe u koje će se svako od vas uveriti po prvom korišćenju!

9 PREDNOSTI ULJA JOJOBE

✔ Veliki uspeh ovog ulja se beleži jer je ono jako slično prirodnom ljudskom sebumu, pa ga koža i kosa vrlo lako prihvataju

✔ Brz i visok stepen hidratacije sa efektom omekšavanja.

✔ Ulje jojobe bogato je antioksidansima i vitaminima koji hrane kožu među kojima su vitamin E, kompleks B vitamina, selen, jod, hrom, cink i ostalo.

✔ Dokazano usporava pojavu starenja i bora.

✔ Hrani, neguje i omekšava kosu dajući joj glatku i sjajnu završnicu.

✔ Vlaži kožu bez trunke osećaja masnoće.

✔ Potpuno bezbedno za upotrebu jer ne sadrži toksine.

✔ Pokazuje izrazita antibakterijska svojstva.

✔ I poslednje, ali i najbitnije kad nam je koža lica u pitanju,  vrlo ostaju  zapažena ANTIKOMEDOGENA svojstva ove zlatne carice.

Verujem da vam je sada bar delimično pojašnjen svaki prethodno naveden epitet ove biljke.  Ostavićemo prostora da se uverite u našu priču do kraja kad ga i same isprobate.

Sada kad shvatamo zašto je jojoba CARICA među biljkama, ostaje nam da vidimo zašto ZLATNA?

Potpuno prirodna i originalna boja ulja od jojobe, koje nije prerađeno, odnosno rafinisano je zlatna. Po tome uvek možete razlikovati preparate koji su na bazi pravih, prirodnih ulja od jojobe od onih koji su na bazi rafinisanih.

JOJOBA – BORAC PROTIV MASNE KOŽE

Najbolji izbor među uljima biljnim uljima kad je masna koža u pitanju, jer je najsličnije sebumu koji naša koža luči, na taj način žlezde vremenom smanjuju količinu sebuma.

JOJOBA – MOĆNO HIDRATANTNO SREDSTVO

Kada ukloni višak prljavštine i sebuma sa površine kože lica, ostavlja tanak sloj koji prodire u kožu. Na taj način je hidrira i čini mekom i glatkom.

Par kapi ulja se umasira na kožu lica i dekoltea, idealno, pred spavanje i ostavi tokom noći da upije. Već ujutru se zapaža razlika.

JOJOBA – POBEDNIK U BORBI PROTIV EKCEMA, PSORIJAZE I STRIJA

Svaki suvi i upaljeni pečat na koži celog tela možete  tretirati ovim uljem. Ulje jojobe predstavlja prirodno rešenje kod svih promena na koži u vidu ekcema, psorijaze ili čak strija.

Ono što doprinosi njegovom delovanju je i jako antibakterijsko i antiinflamatorno delovanje.

Bez ikakve bojazni se može koristiti i za promene na dečijoj koži.

JOJOBA – SAVRŠEN POKLON ZA PRIPADNIKE JAČEG POLA

Posebno zanimljiva Stavka – savršena prirodna zamena skupim i veštačkim losionima namenjenim nezi kože lica nakon brijanja.  Sprečava iritacije, bubuljice i u isto vreme hrani kožu lica.

Eto rešenja za idealan poklon dragom koji i same možemo da koristimo 😀

Ako vas zanima najbolja formulacija koja sadrži ovu ZLATNU CARICU, posetite https://kozmetikamoja.rs/prirodna-kozmetika/prirodno-ulje-za-lice/.

Uverite se sami u sve što Moja priča.

Ostavite komentar

X
Vrh