O nama

Dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu i istinskog uživanja u tome da na ispravan i svima koristan način upotrebimo svu lepotu koju nam priroda pruža!

Preporučujemo

Kontakt

Letnji set

rsd2,900.00

Letnji set predstavlja kombinaciju proizvoda koja pruža maksimalnu zaštitu i negu kože lica i tela za vreme i nakon izlaganja kože sunčevim zracima.

Letnji set čine sunčalica koja predstavlja fizičku zaštitu od sunca, ulje za sunčanje koje omogućava postizanje lepog preplanulog tena i puter za telo – after sun koji pruža negu koži nakon dugotrajnog izlaganja sunčevim zracima.

Letnji set dolazi u praktičnom neseseru koji štiti proizvode od peska i vode, a može da posluži i za čuvanje sitnica u torbi za plažu.

Sunčalica i Puter za telo – After sun se pakuju u praktične aluminijumske kutije te proizvod ne može zaostati kao što je to slučaj kod plastičnih tuba. Uz to, količina je odgovarajuća i proizvod se može iskoristiti do kraja sezone.

Dostupnost Dostupno na zalihama
-
+

Letnji set

Letnji set se sastoji od sunčalice, ulja za sunčanje i putera za telo - after sun.

Sunčalica je adekvatna zaštita od štetnih efekata UV zračenja sa filterima mineralnog porekla. Sprečava opekotine od sunca i prevremeno starenje kože. Intenzivno hidrira i ne izaziva iritacije. Pruža visoku zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, održavajući kožu hidriranom. Formulacija proizvoda prilagođena je strukturi kože dece.

Titanijum dioksid i cink oksid su najbezbedniji sastojci koji pružaju zaštitu od UVB i UVA zraka. Ne smetaju i ne izazivaju probleme čak i kod osoba sa najosetljivijom kožom. Spadaju u fizičke, mineralne blokatore, što bi značilo da ako se nanese proizvod sa ovim sastojcima na kožu oni će delovati kao štit. Kada sunčevi zraci dođu do kože, oni se jednostavno reflektuju i odbijaju.

Ulje za sunčanje je savršene teksture koja se lako nanosi i brzo upija. Specijalna formulacija koja štiti kožu od sunčevog zračenja i čija tekstura obezbeđuje blistavost kože. Ulje lešnika koje ulazi u sastav ovog proizvoda ima veliku sposobnost hidriranja kože, dok beta karoten iz ulja šargarepe štiti kožu od oštećenja tokom izlaganja suncu. Ulje semenki maline ima najvišu prirodnu koncentraciju gama-tokoferola u slobodnom obliku koji sprečava oštećenje kože izazvane UV zracima. 

Puter za telo - After sun je lagana, osvežavajuća formulacija bez veštačkih dodataka. Pogodna je za osetljivu kožu, kao i kožu koja je alergična na sunce. Formulacija ne sadrži konzervanse, nelepljiva je, nemasna i koža je brzo upija. Vrlo blage teksture koja će omogućiti adekvatnu ishranu kože tela.

Za kožu pod stresom prouzrokovanim sunčevim zračenjem – smanjuje crvenilo i ublažava simptome oštećenja na koži koje uzrokuje sunce.

Letnji set – Kako koristiti:

Letnji set za sunčanje se sastoji od sunčalice, ulja za sunčanje i putera za telo – after sun.

Sunčalicu naneti na kožu lica, vrata i tela 10 minuta pre izlaganja suncu. Za postizanje najboljih efekata, preporučuje se ponavljanje postupka na svaka 2 sata. Pogodna je za upotrebu kako kod odraslih, tako i kod dece.

Puter za telo – After sun nanositi svakodnevno. Nakon dužeg izlaganja suncu nanositi na kožu celog tela u tankom sloju.
Pogodno za upotrebu kako kod odraslih tako i kod dece.

Ulje za sunčanje nanositi po potrebi, obavezno pre svakog izlaganja sunčevim zracima, radi postizanja lepšeg preplanulog tena.

Kome je namenjeno: Namenjeno je svim tipovima kože.

Miris

nar

Ocene

Ne postoji ni jedna ocena, budite prvi i ocenite ovaj proizod!

Budite prvi i ostavite review “Letnji set”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Vrh