O nama

Dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu i istinskog uživanja u tome da na ispravan i svima koristan način upotrebimo svu lepotu koju nam priroda pruža!

Preporučujemo

Kontakt

Sprej protiv komaraca i krpelja

rsd500.00

Prirodni sprej protiv komaraca i krpelja je pogodan za celodnevnu zaštitu u prirodi i tokom putovanja blizu vode. Pruža potpunu zaštitu protiv komaraca 4 sata i protiv krpelja 2 sata, nakon čega zaštita počinje da slabi, pa je preporuka da se ponovi postupak.

Pakovanje u obliku sprej boce omogućava lako i brzo nanošenje, čak i kod nestrpljivih mališana.

Prirodnu barijeru pružaju eterična ulja geranijuma, limunove trave i eukaliptusa koja nemaju toksične i iritirajuće sastojke, pa su bezbedni i za osetljivu dečiju kožu.

Prijatnog je i osvežavajućeg mirisa za decu i odrasle, a neprihvatljivog za insekte. Iako se miris lavande najčešće koristi za odbijanje komaraca, nema ga u našem sastavu zbog sve češćih alergija koje lavanda izaziva.

Prirodni sprej protiv komaraca i krpelja je nemastan i ne ostavlja fleke. Ne isušuje kožu, već joj pruža potrebnu vlažnost. Bezopasan je i za korišćenje u blizini kućnih ljubimaca.

Dostupnost Dostupno na zalihama
-
+

Prirodni sprej protiv komaraca i krpelja

Prirodni sprej protiv komaraca i krpelja pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca i krpelja. Formulisan je na bazi prirodnih esencijalnih ulja geranijuma, eukaliptusa i limunove trave koja su izuzetno korisna i potpuno bezbedna za celu porodicu. Nakon rapršivanja spreja na mesta koja treba zaštititi od uboda i ujeda insekata, ostaje veoma prijatan osećaj na koži. Takođe, sprej je bezbedan i za bilo koju vrstu tkanine, jer ne ostavlja fleke ni tragove.

Eterično ulje geranijuma je popularno i efikasno sredstvo za odbijanje krpelja i kod kućnih ljubimaca. Miris geranijuma je veoma umirujuć i uspešno deluje na ublažavanje stresa.

Eterično ulje eukaliptusa ima blagotvorno dejstvo na kožu našeg tela. Osim toga što deluje umirujuće i štiti nas od bakterija i mikroba, koža ga vrlo brzo upija, neostavljajući masne tragove.

Specifičan miris limunove trave umiruje sva čula. Uz to, deluje kao prirodan tonik, te na koži ispoljava i prijatan, hidrirajući efekat.

Prirodni sprej protiv komaraca i krpelja – Kako koristiti:

Prirodni sprej protiv komaraca i krpelja ravnomerno naprskati na delove kože koje treba zaštititi, držeći bočicu na udaljenosti od oko 15 cm. Koristiti po potrebi.

Kome je namenjeno: Sprej mogu koristiti odrasli i deca starija od 6 meseci.

Sastav

esencijalna ulja geranijuma, limunove trave, eukaliptusa, glicerin, destilovana voda.

Pakovanje

100ml

3 ocene korisnika

  1. Marija

    Jao, spasili ste nas na vikendici sad za vikend 🙈🙈🙈 deca mi se obično sva izujedana vrate, sad smo prošli super 🤣

  2. Zorana

    Zaista dobra stvar! I miriše lepo, na čisto i prirodu, ne na onu hemiju groznu🤦

  3. Milica Jović

    Mi svi u kući oduševljeni! Muž pecaroš naročito😂

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

X
Vrh