O nama

Dobrodošli u svet zaljubljenika u prirodu i istinskog uživanja u tome da na ispravan i svima koristan način upotrebimo svu lepotu koju nam priroda pruža!

Kontakt

Način isporuke

Uslovi i način isporuke!

Isporuka robe

Robu šaljemo Postexpress-om samo na teritoriji Republike Srbije.

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, na e-mail adresu stiže automatski mail o uspešnoj kupovini. Nakon toga, pristupamo obradi porudžbine. Rok isporuke je od 3 do 5 radnih dana. U slučaju povećanog obima posla, zadržavamo pravo da se taj rok i produži. O bilo kakvim promenama kupac će biti obavešten. Kada porudžbina bude obrađena, kupac dobija mail da je kurir preuzeo paket.

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće vezane za porudžbinu, naša služba podrške stoji na raspolaganju i može se dobiti na sledeće brojeve telefona:

+381 64 2589 449 i +381 65 354 1205 (radnim danima od 09h do 17h) ili na mail prodaja@kozmetikamoja.rs.

Preuzimanje pošiljke

Ukoliko po pristizanju paketa kupac primeti bilo kakva oštećenja dužan je da slika i obavesti nas putem navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese u roku od 24h po preuzimanju paketa.

Ukoliko kurir ne pronađe na adresi kupca, ostaviće izveštaj u poštanskom sandučetu sa svim potrebnim informacijama gde se može preuzeti paket i u koje vreme.

Cena isporuke

Cena isporuke zavisi isključivo od uslova kurirske službe putem koje šaljemo robu.

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

X
Vrh