Isporuka i način plaćanja

Načini plaćanja

Trenutno na sajtu postoje dve opcije za plaćanje, to su: plaćanje pouzećem i uplata na žiro račun.

Isporuka robe

Robu šaljemo AKS kurirskom službom samo na teritoriji Republike Srbije. Cena dostave je 350 rsd na iznos porudžbine do 3000 dinara. Dostava je besplatna na porudžbine preko 3000 dinara.

Rok isporuke

Nakon evidentiranja porudžbine, na e-mail adresu stiže automatski mail o uspešnoj kupovini. Nakon toga, pristupamo obradi porudžbine. Rok isporuke je od 3 do 5 radnih dana. U slučaju povećanog obima posla, zadržavamo pravo da se taj rok i produži. O bilo kakvim promenama kupac će biti obavešten. 

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće vezane za porudžbinu, naša služba podrške stoji na raspolaganju i može se dobiti na sledeće brojeve telefona:

+381 64 2589 449 i +381 65 354 1205 (radnim danima od 09h do 17h) ili na mail prodaja@kozmetikamoja.rs.

Preuzimanje pošiljke

Prilikom dostave paketa dobićete poruku da tog dana možete da očekujete pošiljku. Ukoliko Vas kurir ne zatekne na adresi, kurirska služba će pokušati isporuku sutradan opet.

Ukoliko po pristizanju paketa kupac primeti bilo kakva oštećenja dužan je da slika i obavesti nas putem navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese u roku od 24h po preuzimanju paketa. Nakon toga mi obaveštavamo kurirsku službu da je pošiljka oštećena i kurir je dužan da dođe i napravi zapisnik o nastaloj šteti.