Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Trudnoća je jedan divan period života svake žene, međutim, trudnoća je sama po sebi jedan izazov kada je nega kože u pitanju. Vrlo je važno koje proizvode za negu koristite jer se oni apsorbuju preko kože i dolaze i do bebe. Baš iz tog razloga, trudnice često imaju neka ograničenja.

Nećete pogrešiti ako koristite prirodnu kozmetiku za negu lica i tela. Prirodni sastojci koji ulaze u sastav proizvoda nemaju kontraindikacije za korišćenje u trudnoći. Za vreme trudnoće može se desiti da vaša suva koža postane masna, masna koža da postane suva, pa joj je potrebna posebna nega.

Za vreme trudnoće smete da koristite tonik za lice, kako bi vam lice uvek bilo čisto. Poželjno je i da radite piling lica i tela. Obavezno koristite kremu za lice shodno trenutnom tipu kože i prirodne putere i ulja za negu celog tela.

Ono što je važno je da što pre krenete sa kremom protiv strija. Iako vaš stomak neće brzo da naraste, bitno je da vašoj koži pomognete da održava elastičnost do porođa. Šta više, potrebno je i par meseci nakon porođaja da nastavite sa tretmanom jer je individualno kada će se vaša koža vratiti u prvobitno stanje.

Naša topla preporuka je Krema protiv strija sa 11 prirodnih putera i ulja koja će pružiti sve što je vašoj koži potrebno da održi elastičnost i spreči pojavu strija.