Prikazan jedan rezultat

Ukoliko cenite svoje zaposlene i želite da ih obradujete u posebnim prilikama, možemo vam pomoći. Dovoljno je da nam kažete šta biste voleli, a mi vam dajemo predloge idejnih rešenja koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Vaše korporativne poklone možemo brendirati i uraditi personalizaciju po želji. Na vama je samo da nam se javite. Imajte u vidu da je potrebno da nam se javite unapred kako bi sve bilo savršeno.

Zahvalite se svojim zaposlenima, saradnicima, klijentima i poslovnim partnerima na original način. Složicete se da su ovakvi mali znaci pažnje vrlo dobri koraci ka uspostavljanju pozitivnih i produktivnih poslovnih odnosa.

Poklon paketi prirodne kozmetike predstavljaju savršene kombinacije prirodnih proizvoda koji bi obradovali baš svaku žensku osobu, koliko god godina da ima. Poklon se pakuje u drvenu, luksuznu kutiju, dimenzija 15x15x7cm i idealan je za svaku priliku, rođendan, godišnjicu, 8.mart.

Ukoliko volite svoje najmilije, znaće da im želite samo najbolje odabirom prirodnih proizvoda koji se nalaze u našem asortimanu. Kreirale smo poklon pakete sa proizvodima koje ste najviše tražile. Međutim, slobodno možete da menjate proizvode iz paketa i da odaberete bilo koju kombinaciju proizvoda koji se nalaze u našoj ponudi. Budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo vam rado pomoći u odabiru poklona.