Pokloni za goste

Ako ste došli na našu stranicu, onda ste u potrazi za idejama kako da obradujete svoje goste na vašem posebnom događaju. Na dobrom ste mestu, jer je to sada već naša specijalnost.

Da ne biste lutali, mi ćemo vam skratiti vreme i pokazati šta je to što provereno oduševi svakog gosta, bilo da pričamo o gostima na venčanju, o devojkama za devojačko veče ili poklonima za rođendanske proslave.

Kao i vi, i nas dve stalno istražujemo šta je to čime bi se svaki gost oduševio. Kako sad imamo višegodišnje iskustvo u pripremama, lako ćemo realizovati svaku vašu ideju.

Ukoliko vi nemate ideju, mi imamo i rado ćemo ih podeliti sa vama.

Svaka prilika je posebna, pa ne možemo da preporučimo isti poklon. Zato će nam vaše smernice značiti u zavisnosti od efekta koji želite da postignete.

Koje su to faze kroz koje ćete proći dok planirate poklone za goste?

I Faza

Da li mi/nam pokloni za goste uopšte trebaju?

Odgovor na ovo pitanje je verovatno ne.

Da li je to lep gest? To jeste. Svako čuva taj mali znak pažnje kao uspomenu.

Ono što treba sebe da zapitate je da li želite da obradujete svog gosta i da mu se zahvalite što je deo vaše proslave?

Da li treba da ima neku uspomenu na vaš događaj?

Ako su na ova prethodna pitanja odgovori da, onda nastavljate sa planom.

Verujte nam, znamo koliko je teško odlučiti se, odabrati i da se stalno pitate da li ste pogrešili. Sa tim smo se često susretale.

II Faza

Da li mogu ja to sama ili mi treba neko stručan?

Zašto je ovo pitanje u ženskom rodu? Do sada su nas isključivo devojke kontaktirale kada žele da poruče poklone za goste. Nikada to nije bio muž ili tata. Žene i mame su se u našem slučaju bavile ovim idejama.

Lepo je kada imate vremena da pravite poklone za goste. U zavisnosti šta imate ideju da pravite, potrebno je uložiti vreme, testirati da li će ispasti to baš onako kako ste zamislile. Nije lako ni kada treba uraditi 20 komada, a pogotovo nije lako kada imate proslavu venčanja za 300 gostiju.

Treba ujedno paziti i da ne probijete budžet ako ne ide sve po planu.

Ko će se još baviti pravljenjem poklona za goste, kada treba organizovati goste, poslati pozivnice, birati cveće i dekoracije… Svaka čast svakoj devojci koja i za poklone za goste nađe vreme.

Ako već niste DIY tip devojke, to možete prepustiti nama. Imamo iskustvo i kapacitet da napravimo to što ste zamislile. Uštedećemo vam vreme koje možete da utrošite na preostale pripreme.

Evo jedne ideje za poklone za devojačko veče koje smo pravile.

III Faza

Šta da budu pokloni za goste?

Za velike proslave kao što su venčanja i proslave prvih rođendana uglavnom su sapunčići prvi izbor. Sapunčići budu u bojama i oblicima koje sami birate, a vi birate i miris koji želite. Mi za vas možemo da uradimo i dizajn etikete koja će biti deo poklona za goste.

Zašto su baš sapunčići izbor? Jer budu veoma slatki, a mogu da budu tematski. Evo pogledajte ove morske.

Na ovaj način budete jedinstveni i dajete posebnu notu svom događaju.

Kada su u pitanju pokloni za proslavu devojačke večeri, najslađi pokloni su puteri za usne sa karticom i puteri sa personalizovanom etiketom.

Ukoliko želite nešto ovako ili imate neku svoju ideju koju želite da realizujete, kontaktirajte nas putem mejla prodaja@kozmetikamoja.rs ili nas kontaktirajte preko naše Instagram stranice @kozmetikamoja i kažite nam šta želite, a mi ćemo da vam pomognemo da oduševite svoje goste.