Politika privatnosti

U ovoj Politici privatnosti (u daljem tekstu „Politika“) objašnjeno je na koji način kompanija Andrea Bogićević pr Beograd, Save Kovačevića 62, 11130 Beograd, prikuplja Vaše lične podatke, na koji način ih koristi i upravlja istim.

Kompanija Andrea Bogićević pr Beograd je posvećena zaštiti i poštovanju Vaše privatnosti.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Politiku, kako biste saznali zašto i kako prikupljamo Vaše podatke, i na koji način će biti upotrebljeni. Što se tiče ličnih podataka koje prikupljamo, Andrea Bogićević pr Beograd je „rukovalac podataka“, odnosno subjekat koji određuje svrhu i način na koji se obrađuju lični podaci (Andrea Bogićević pr Beograd u daljem tekstu: “Rukovalac”).

Ukoliko želite da nas kontaktirate u vezi sa Vašim ličnim podacima ili ovom Politikom, molimo da koristite ispod navedene kontakt podatke Rukovaoca i/ili lica za zaštitu podataka o ličnosti.

Podaci Rukovaoca:

Poslovno ime: Andrea Bogićević pr Beograd
Adresa: Save Kovačevića 62, 11130 Beograd
Kontakt podaci: telefon: +381 62 2589 449; email: prodaja@kozmetikamoja.rs (raspoloživost: od 9:00h do 17:00h)
Kontakt podaci lica za zaštitu podataka o ličnosti:
Ime i prezime: Andrea Bogićević
Telefon: +381 62 2589 449
E-mail: prodaja@kozmetikamoja.rs; (raspoloživosti: ponedeljak-petak od 9:00h do 17:00h). 

Kako i kada prikupljamo Vaše lične podatke?

Prikupljamo Vaše lične podatke kada je to relevantno za potrebe Vas kao potrošača, ili za naše poslovanje (npr. kada kupujete i/ili naručujete proizvode i/ili usluge od nas, kada se registrujete za program lojalnosti, kada se pretplatite na naš bilten (newsletter), kada popunjavate ankete za potrošače ili nam date povratne informacije o našoj robi i uslugama, itd.).

Vaše lične informacije uglavnom dobijamo direktno od Vas, kada naručite određene proizvode ili usluge ili popunite određeni formular.
Pravni osnov za prikupljanje podataka radi kupoprodaje je ugovor o kupoprodaji, dok osnov za prikupljanje ostalih podataka (podaci za programe lojalnosti i sl.) može biti pristanak ili ispunjenje zakonskih obaveza.

Zapamtite da su ovo samo informacije o potencijalnim načinima upotrebe Vaših ličnih podataka, sa kojima se možete susresti prilikom posete našim prodavnicama i sajtovima, prilikom kupovine kod nas, odnosno prilikom korišćenja naših usluga. U svakom slučaju, dobićete jasne informacije o svrsi obrade Vaših podataka, a u pojedinim slučajevima će nam dodatno biti potrebna Vaša izričita saglasnost.

Nećemo koristiti Vaše lične podatke u marketinške svrhe, osim ako nam ne kažete da je to u redu. Ukoliko želite da Vam šaljemo pojedinosti o našim proizvodima, uslugama, ponudama i promocijama, molimo Vas da se prijavite prilikom pristupanja programu lojalnosti. Sve Vaše lične informacije tretiraju se kao poverljive, a Rukovalac i/ili naši pouzdani partneri ih čuvaju na adekvatan način.